Borkóstoló

Nagyék pincéje Borkóstolók

„Beköszönő pálinkával”, lilahagymás zsíros kenyérrel és természetesen kézműves borainkkal várjuk és fogadjuk azokat a családokat, baráti társaságokat, akik a Ság hegy szelíd lankáin termett vulkáni ízeket, borainkat, egy Ság hegyi  túra, vagy egy fürdőzési program lezárása képpen szeretnék megkóstolni.

A „Nagyék pincéje”egy kellemes pergola alatt tavasztól őszig, maximum 20 fős baráti társaságot tud borkóstolóra fogadni. Kívánság szerint a fent említett „fogadáson” kívül lehetőség van előzetes egyeztetés alapján, „Ság hegyi gulyáspartira”, vagy „Ság hegyi pincepörköltre” is.

A boltíves pincében a boraink kóstolásához almát és sajtot kínálunk. Késő ősztől kora tavaszig, amikor odakint hűvös szelek járnak, hideg, zord idő van és tél, a „szobácskában”, cserépkályha melegénél lehet „kezdeni a borkóstolást” a „beköszönő pálinkával és lilahagymás zsíros kenyérrel”.

Télen maximum 12 főt tudunk fogadni.

Családi összejövetelt tervez vagy szeretne baráti társaságával egy hangulatos délutánt eltölteni? Vagy esetleg kis céges összejövetelt szervez? Pincénk kiváló helyszínéül szolgál fél vagy akár egész napos programok lebonyolítására kisebb társaságok számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és szívesen elkészítünk Önnek egy programjavaslatot. Kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide.

Asztalt ide kattintva foglalhat.