Impresszum

Impresszum

A weboldal kizárólagos tulajdonosa, fenntartója Nagy Kálmán (székhely: 9500 Celldömölk Bartók u.21., adószám: 52475179-1-38, e-mail cím: nagyekpinceje@gmail.com). Az oldalon lévő és ahhoz kapcsolódó valamennyi szellemi alkotás (védjegyek, logók, programok, know-how-k, egyéb szellemi alkotások) jogosultja a “Nagyék pincéje”. A felhasználók adatait Nagy  Dániel kezeli.

 

Az oldal üzemeltetését Nagy Kálmán (“Nagyék pincéje”) megbízása alapján Nagy Dániel egyéni vállalkozó (székhely: D-81677, München, Vogelweidestrasse 5.; adószám: DE301206k875, továbbiakban: Üzemeltető) végzi. Az üzemeltető gondoskodik az oldal karbantartásáról, a szolgáltatások nyújtásáról. A felhasználók panaszaikkal, kérdéseikkel a weboldal tulajdonoshoz Nagy Kálmánhoz fordulhatnak: nagyekpinceje@gmail.com. Az adatkezelések tekintetében az üzemeltető adatfeldolgozónak minősül.

 

Az oldalon lévő hirdetési felületek értékesítését Nagy Dániel végzi. A hirdetési lehetőségekről részletes tájékoztatást e-mailen kérhet: nagyekpinceje@gmail.com e-mail címen.

 

A weboldalon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban [Szjt. 36. § (2)].

 

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.